Carré de corder farcit

Ingredients per a 4 comensals

  • 800 g de carré de corder
  • 300 g de poma
  • 20 g de mantega
  • 50 g de ametles triturades
  • 2 unitat de rovell d'ou
  • 100 g de ceba
  • 400 g de tomaca
  • 600 g de creïlla
  • 1 rama de julivert
  • 1 g de pasta de pimentó
  • 10 g de polpa de tomaca
  • 200 ml de vi blanc
  • 20 g de oli d'oliva
  • 1 g de canella
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Encén el forn a 200 ºC. Amb un ganivet afilat, pega un colp en el carré i separa l’os de la carn, amb cura de no esgarrar-ho. Reserva-ho. Pela les pomes, retira’n el cor i talla-les en daus xicotets. Sofrig-les, juntament amb les ametles triturades, remena-ho bé i empolsa-ho amb canyella. Afig-hi els rovells i remena-ho una altra vegada.
  • Col·loca este farciment per damunt de la carn, enrotlla-la i lliga-la amb fil de cuina. Posa el rotlle dins d’una plata, juntament amb la ceba, els alls picats, les tomaques sense llavors, les creïlles tallades en forma de gallons i el julivert picat. Barreja la pasta de pimentó amb la polpa de tomaca i el vi, aboca-ho per damunt de la carn i condimenta el preparat. Distribuïx un fil d’oli per damunt i fica-ho al forn durant 1 hora i 15 minuts. Banya el rotlle amb el propi suc, cada 20 minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
30.7 g

Grases54.5 g

Kcal792

Proteïnes33.3 g