Carré de corder farcit
Ingredients per a 4 comensals
- 800 g de carré de corder
- 300 g de poma
- 20 g de mantega
- 50 g de ametles triturades
- 2 unitat de rovell d'ou
- 100 g de ceba
- 400 g de tomaca
- 600 g de creïlla
- 1 rama de julivert
- 1 g de pasta de pimentó
- 10 g de polpa de tomaca
- 200 ml de vi blanc
- 20 g de oli d'oliva
- 1 g de canella
- sal
- pebre
La preparació
- Encén el forn a 200 ºC. Amb un ganivet afilat, pega un colp en el carré i separa l’os de la carn, amb cura de no esgarrar-ho. Reserva-ho. Pela les pomes, retira’n el cor i talla-les en daus xicotets. Sofrig-les, juntament amb les ametles triturades, remena-ho bé i empolsa-ho amb canyella. Afig-hi els rovells i remena-ho una altra vegada.
- Col·loca este farciment per damunt de la carn, enrotlla-la i lliga-la amb fil de cuina. Posa el rotlle dins d’una plata, juntament amb la ceba, els alls picats, les tomaques sense llavors, les creïlles tallades en forma de gallons i el julivert picat. Barreja la pasta de pimentó amb la polpa de tomaca i el vi, aboca-ho per damunt de la carn i condimenta el preparat. Distribuïx un fil d’oli per damunt i fica-ho al forn durant 1 hora i 15 minuts. Banya el rotlle amb el propi suc, cada 20 minuts.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni30.7 g
Grases54.5 g
Kcal792
Proteïnes33.3 g